Разпродажба!

Valeri Acryl Gel #06

25.00 лв.43.00 лв.

Колекцията Valeri Acryl Gel е набор от седем акрилни гела (полигели) в най-популярните нюанси, предназначени както за удължаване на ноктите, така и за корекция, възстановяване или укрепване на нокътните плочки. Тези акрилни гелове са нискотемпературни, финозърнести, твърди, гъвкави при нанасяне и плътна консистенция. Не предизвикват усещане за парене под лампата и са силно пигментирани. Лесни за нанасяне и поддържане на нокътната дъга, идеални са както за горни, така и за долни форми, удължаване на ъглите или коригиране на деформации на нокътната плочка. Цялата колекция е подходяща за създаване на елегантен френски дизайн. Геловете се пилят лесно.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.93 лв.
Код: VAG-6 Категории: ,

Описание

  1. Подгответе нокътната плочка: отстранете предишното покритие, полирайте, оформете формите и направете маникюр.
  2. Обезмаслете нокътната плочка и нанесете безкиселинен праймер Valeri Ultrabond (или киселинен праймер, ако е необходимо). Нанесете основен слой с Valeri Rubber Base върху целия нокът и го изсушете в UV/LED лампа за 2 минути/30 секунди.
  3. Подрежете и поставете форма за удължаване на ноктите.
  4. Нанесете избрания Valeri Acryl Gel в необходимото количество, като имитирате свободния ръб на нокътя и го полимеризирайте в UV/LED лампа за 2 минути/60 секунди.
  5. Изпилете удължения свободен ръб на нокътя и го обезмаслете.
  6. Нанесете слой Valeri Acryl Gel, за да изравните повърхността и го полимеризирайте в лампата за 10-15 секунди. След това натиснете дъгата на удължения нокът и го полимеризирайте в UV/LED лампа за 2 минути/60 секунди.
  7. Нанесете Valeri Rubber Top като завършващо покритие и го втвърдете в UV/LED лампа за 2 минути/60 секунди.

Когато използвате Valeri Rubber Top, отстранете дисперсионния слой.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 кг
Количество

15 ml., 30 ml.