Прахоуловител CYCLONE X с HEPA филтър Bronze

420.00 лв.

Идеален за майстори от всяко ниво: както начинаещи, така и професионалисти.  HEPA филтърът, който идва с прахоуловителя, е много удобен и лесен за използване. Комплектът включва защитни кърпички за еднократна употреба, които събират най-малките прахови частици и увеличават експлоатационния живот на HEPA филтъра.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 15.59 лв.
Код: CYC-1 Категория:

Описание

Прахоуловителя е компактен, не заема много място на работния плот, има удобна височина и не е много тежък. Прахоуловителя е много мощен, интензивно засмуква прах и в същото време има минимално ниво на шум.

Корпусът на прахоуловителя е изработен от удароустойчива пластмаса със стилна решетка от неръждаема стомана. Прахоуловителя има противоплъзгащи крачета, които позволяват стабилното му фиксиране на работното място. Идеалната дължина на кабела ви позволява удобно да позиционирате и премествате прахоуловителя. Калъфът има вграден USB порт, в който можете да свържете допълнително осветление или джаджи.

Прахоуловителя има три степени на мощност с турбо режим. Нивото на работната мощност се записва на индикатора. Прахоуловителя има сертификат за качество, потвърждаващ съответствието с всички декларирани свойства и технически спецификации.

Страна на произход: Южна Корея

Гаранция: 12 месеца

 

СПЕЦИФИКАЦИИ :

Захранване: 220-230 V, 50 Hz

Мощност: 60 W.

Скорост на въртене: 4500 об/мин.

Размери: 24.8*23.5*7.5см

Допълнителна информация

Тегло 0.400 кг