Разпродажба!

Valeri Gel Polish #20

Original price was: 22.50 лв..Current price is: 13.00 лв..

Гел лаковете на Valeri са висококачествени, пигментирани гел лакове, които се нанасят гладко и втвърдяват под лампа. С правилната техника на нанасяне повечето цветове могат да бъдат покрити в един слой. Имат отлична консистенция със средна плътност, която не им позволява да се стичат върху кутикулата и страничните стени. Силно пигментирани, те не се разпръскват и се разпределят равномерно по нокътната плочка. Предлага се в рентабилни обеми, позволяващи разнообразна цветова палитра. Една бутилка гел лак е достатъчна за 18-20 нанасяния.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.48 лв.
Код: VGP-20 Категории: ,

Описание

Начин на ползване:

  1. Подгответе нокътната плочка, като отстраните предишното покритие, полирате, оформите ноктите и направите маникюр.
  2. Дехидратирайте нокътната плочка и нанесете Valeri Ultrabond, некиселинен грунд (или киселинен грунд, ако е необходимо).
  3. Нанесете избрания цветен гел лак на един, не много дебел слой и го полимеризирайте в UV/LED лампа за 2 минути/30 секунди. Ако е необходимо, нанесете втори тънък слой и втвърдете отново в лампата.
  4. Запечатайте покритието с топ лак и го втвърдете в UV/LED лампа за 2 минути/30 секунди. Ако използвате Valeri Rubber Top като завършващо покритие, отстранете дисперсионния слой с почистващ препарат или специализирания разтвор Prep&Finish.

Препоръка: За сушене на силно пигментирани гел лакове използвайте надеждни и мощни лампи и при никакви обстоятелства избягвайте прекъсването на процеса на втвърдяване.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 кг