Разпродажба!

Valeri Spider Gel Collection

Original price was: 20.00 лв..Current price is: 16.00 лв..

Valeri Spider Gel Collection е богато оцветена гелова боя с консистенция на смола. Благодарение на своята „разтеглива“ текстура, гелът помага за създаването на уникални шарки и фини линии върху ноктите.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.59 лв.

Описание

Начин на ползване:

1. Подгответе нокътната плочка: отстранете предишното покритие, полирайте, оформете нокътя и направете маникюр.

2. Обезмаслете нокътната плочка и нанесете некиселинен праймер Valeri Ultrabond (ако е необходимо, използвайте киселинен праймер).

3. Нанесете и втвърдете основния слой с Valeri Rubber Base. Използвайки избрания номер от светлоотразителната колекция, нанесете изглаждащ слой и полимеризирайте в UV/LED лампа за 2 минути/30 секунди. Регулирайте интензитета на покритието чрез нанасяне на тънки слоеве от основата.

4. Използвайте инструменти за точки, като дебелината на линиите зависи от дълбочината на потапяне на инструмента за пунктиране в геловата боя. Колкото повече материал е уловен по време на потапяне, толкова по-дебела ще бъде линията. Създайте тънки линии, като разтегнете гела от инструмента за пунктиране.

5. Запечатайте дизайна с топ лак и втвърдете в UV/LED лампа за 2 минути/30 секунди. Ако използвате Valeri Rubber Top като завършващо покритие, отстранете дисперсионния слой с почистващ препарат или специализирания разтвор Prep&Finish.

 

Количество: 5 ml.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 кг
Цвят

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08